Over ons

51 Jaar geleden begon Jan Koevoets dit bedrijf toen hij er van droomde om een eigen bedrijf te beginnen. Hij begon te verkopen aan huis in verschillende plaatsen in Brabant. Later breidde ze het bedrijf uit door op verschillende plaatsen in midden en zuid Nederland op markten te gaan staan om daar groenten en fruit te gaan verkopen.

In 1987 ging Ben Koevoets het bedrijf in en samen met zijn vader hebben ze verder het bedrijf gerund tot 1996 toen Ben het bedrijf in het geheel overgenomen heeft van zijn vader. Hij breidde het bedrijf uit door op meerdere plaatsen op de markt te gaan staan.

Hij handhaaft drie belangrijke punten: "Kwaliteit, prijs en service", die hij nu nog steeds heel belangrijk vindt voor zijn klanten. Hij doet zijn werk altijd met plezier helpt de klanten altijd met een lach!

In 2014 werd het bedrijf uitgebreid door er een website aan toe te voegen. We merkten dat veel mensen overdag geen tijd hadden om boodschappen te doen en daar wilde we een oplossing voor vinden door een website te bouwen zodat mensen hun groenten en fruit via deze site konden bestellen. En die op dinsdag en donderdag thuisbezorgen. Momenteel bezorgen we alleen nog maar in Oud Gastel bestellingen, maar misschien wordt dat in de toekomst uitgebreid naar meerdere plaatsen. Ook kan een bestelling laten klaar gezet worden op de markt en die staat dan klaar voor u op het door u gekozen tijdstip zodat u niet hoeft te wachten tot u aan de beurt bent. In 2015 is de website verbeterd en uitgebreid.